Apps Trader Logo

Active Leisure

Version 6.0

Content Rating 4+

User Rating 1 / 5

Votes 1

Active Leisure

Concapps B.V.

Health & Fitness, Sports

IOS
GBP 0.00


Download Active Leisure on the Appstore

Welkom bij de app van sportcentrum Active Leisure

Active Leisure is meer dan een sportcentrum. Want bij een gezond en comfortabel leven horen zowel inspanning als ontspanning en vooral ook genieten!
Daarom bieden wij je een scala aan sport- en wellnessfaciliteiten.
We beschikken over een uiterst moderne fitness, uitgerust met de standaard kracht- en cardio- apparatuur, apparaten op luchtdruk, krachtstations, dumbells en halterbanken.

Bij Active Leisure vind je ook het grootste aanbod aan groepslessen in de regio! In Nieuw- Amsterdam hebben we squashbanen. En voor een welverdiend relaxmoment kun je gebruik maken van onze sauna’s, het Turkse bad, Massagepraktijk Leisure, slenderbanken en zonnebanken.Release notes


• Diverse technische verbeteringen.Active Leisure screenshot oneActive Leisure screenshot twoActive Leisure screenshot threeActive Leisure screenshot four


The Developer Concapps B.V. also wrote the apps listed below, click the icon to visit the pages.

ZwemApp Den Haag
ZwemApp Den Haag

Free
Welkom bij de ZwemApp van Den Haag!

Met deze app kunt u op de hoogte blijven van alles wat zich afspeelt in uw favoriete zwembad. In de app staat onder ander informatie over openingstijden, tarieven, activiteiten, zwemlessen en vrij zwemmen. Met deze zwemapp kunnen wij u ook pushberichten sturen mocht er iets onverhoops gebeuren binnen uw zwembad....
Active Leisure
Active Leisure

Free
Welkom bij de app van sportcentrum Active Leisure

Active Leisure is meer dan een sportcentrum. Want bij een gezond en comfortabel leven horen zowel inspanning als ontspanning en vooral ook genieten!
Daarom bieden wij je een scala aan sport- en wellnessfaciliteiten.
We beschikken over een uiterst moderne fitness, uitgerust met de standaard kracht- en cardio- apparatuur, apparaten op luchtdruk, krachtstations, dumbells en halterbanken.

Bij Active Leisure vind je ook het grootste aanbod aan groepslessen in de regio! In Nieuw- Amsterdam hebben we squashbanen. En voor een welverdiend relaxmoment kun je gebruik maken van onze sauna’s, het Turkse bad, Massagepraktijk Leisure, slenderbanken en zonnebanken....
WTE 073
WTE 073

Free
Wetenschap, techniek en excellentie

Stichting WTE is een scholennetwerk in Noord-Brabant en Limburg (regio Zuid). Dit netwerk is actief op het terrein van Wetenschap, Technologie en Excellentie. Tien schoolbesturen ontmoeten elkaar om regionaal beleid te ontwikkelen en relevante projecten en programma’s te bespreken.

Nieuwsgierigheid is de motor voor betekenisvol ontdekkend en ontwerpend leren.

Onderwijs is meer dan taal en rekenen. De scholen dragen zorg voor de brede ontwikkeling van leerlingen. Met het oog op deze brede vorming van de leerling worden scholen geacht het onderzoekend leren van leerlingen te bevorderen onder andere door een aanbod op het gebied van ‘wetenschap en technologie’ Een rijk aanbod in wetenschap en technologie op school stimuleert een onderzoekende en ontwerpende houding van leerlingen....
Hippe Happen Festival
Hippe Happen Festival

Free
Welkom bij de app van Hippe Happen Festival!

Blok 'm vast in je na-zomeragenda van 2017!

De eerste editie van het Hippe Happen Festival in het weekend van 25, 26, 27 september 2015 was een succes. Deze gezelligheid en een weekend lekker eten doen we dit jaar graag eens over en wel in het weekend van 22-23-24 september 2017.

Het Festival wordt georganiseerd door 5 enthousiaste vrijwilligers. Samen hebben wij Stichting Hippe Happen opgericht en zijn we aan de slag gegaan met dit familie event.

Kleurrijke gerechten en drankjes zijn een feest voor het oog en de geuren die uit de keukens op wielen ontsnappen, maken hongerig en dorstig.

Geen overdaad aan gerechten per keuken, maar simpel en overzichtelijk. Door een veelzijdigheid aan keukens is er voldoende keuze voor iedereen. Voor jong en oud, want ook aan de kinderen wordt gedacht.


Hippe Happen Festival 2017

· Keukens op wielen met specialiteiten in de hoofdrol.

· Vermaak door onder andere livemuziek en de Platenbus!

· Ook aan de kids wordt gedacht met ludieke activiteiten.

· Keukens op wielen met de lekkerste gerechten.

· Gratis toegang voor iedereen, betaalbare gerechten....
Basisschool De Zuidwester
Basisschool De Zuidwester

Free
Welkom bij de app van basisschool De Zuidwester!

Een school kiezen voor uw kind is voor u als ouder een belangrijke keuze. De directie van basisschool De Zuidwester wil u graag helpen bij het maken van deze keuze. Wij verwelkomen u graag voor een gesprek en kunnen een rondleiding verzorgen voor u en uw kind als de school in bedrijf is.

In onze app kunt u lezen en zien wat De Zuidwester te bieden heeft. Basisschool De Zuidwester is een kleurrijke buurtschool. Kinderen en ouders van allerlei geloofsovertuigingen en nationaliteiten vormen samen met het team een school waar we trots op zijn.

Wij vinden het belangrijk onze leerlingen een veilige plaats met een warm pedagogisch klimaat te bieden waarin zij kunnen groeien tot verantwoordelijke en (zelf)kritische mensen die met een gevoel van respect en vertrouwen deel kunnen nemen aan onze steeds veranderende maatschappij.

Naast de basisvakken besteden wij veel aandacht aan sociale vaardigheden, beweging, kunst, cultuur, ICT en techniek. Het vak techniek is op een unieke manier geïntegreerd door een koppeling aan onze taalmethode....
Sport Beerse
Sport Beerse

Free
Welkom bij de app van Sport Beerse!

- stimuleren sportgebeuren in Beerse en Vlimmeren
- participatie van de inwoners aan sportieve activiteiten
- allerhande bijkomende sportinformatie
- voorbereiding en de uitvoering van het gemeentelijk sportbeleid
- het beheer en de exploitatie van de gemeentelijke sportinfrastructuur
- de organisatie en ondersteuning van lokale en bovenlokale sportpromotionele activiteiten
- de logistieke en administratieve ondersteuning aan sportraad en sportclubs...
de Zandloper Light
de Zandloper Light

Free
Welkom bij de app van de Zandloper Light!


Met deze app ben je altijd en overal op de hoogte van alle zaken rondom onze basisschool. Met deze app ben je snel op de hoogte van al het nieuws en heb je toegang tot allerhande informatie zoals vakanties en vrije dagen, de jaarkalender en andere weetjes. Daarnaast biedt de app een directe mogelijkheid om je kind ziek te melden en vakantieaanvragen te doen.

Wij raden je aan om pushberichten aan te zetten. Door middel van pushberichten houden wij je geinformeerd over allerlei zaken rondom activiteiten en gebeurtenissen. Bijvoorbeeld kunnen we door middel van een pushbericht laten weten wanneer de kinderen belangrijke post mee naar huis hebben gekregen....