Apps Trader Logo

Jubile Catering

Version 1.0

Content Rating 12+

User Rating 1 / 5

Votes 1

Jubile Catering

Zigo Applications SRL

Food & Drink, Reference

IOS
GBP 0.00


Download Jubile Catering on the Appstore

Foloseste aplicatia Jubile Catering pentru a planifica rapid evenimentele tale. Fii la curent cu noutatile si ofertele speciale si afla ce meniu ti se potriveste mai bine.

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul horeca, Jubile a reusit sa se impuna in primul rand prin calitatea serviciilor pe care le ofera, iar in cel de-al doilea rand prin atentia acordata fiecarui eveniment organizat.
Jubile este mai mult decat un organizator de evenimente. Prin experienta noastra punem la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii personalizabile, alaturi de suportul nostru pentru consultanta completa, o echipa ce poate crea, structura si superviza cu un nivel inalt de profesionalism, originalitate, eficienta si flexibilitate.
In calitate de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei am putut intotdeauna sa ne ridicam la standarde ridicate, reusind cu succes imbinarea respectarii unui inalt grad de rafinament al serviciilor cu desfasuarea oricarui angajament intr-un mod eficient si productiv.

Jubile Catering screenshot oneJubile Catering screenshot twoJubile Catering screenshot threeJubile Catering screenshot four