Apps Trader Logo

media-trader.com movie link


digiDUIF

Version 3.3

Content Rating 4+

User Rating 1 / 5

Votes 1

digiDUIF

digiDOO BV

Productivity, Utilities

IOS
GBP 0.00


Download digiDUIF on the Appstore

digiDUIF brengt informatie slimmer bij elkaar

Het ontvangen van informatie van uw school is eenvoudig geworden door gebruik van de digiDUIF app. Via deze app ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten en heeft u direct toegang tot gegevens van alle voor u relevante personen. De app is ontwikkeld voor smartphones maar is ook te gebruiken op tablets.

De digiDUIF app biedt u de volgende functies:

• BERICHTEN
Via een push-melding op uw telefoon worden nieuwe berichten actief gemeld. U kunt direct berichten lezen, bijlagen openen, reageren op de inhoud van een bericht en bijvoorbeeld intekenen voor oudergesprekken.

• AGENDA
Alle activiteiten van school handig bij elkaar: algemene zaken, activiteiten in de groep(en) van uw kinderen en specifieke afspraken voor bijvoorbeeld oudergesprekken of uw reserveringen voor de overblijf.

• CONTACTEN
Up-to-date contactgegevens van andere ouders in de groep(en) van uw kind(eren) die deze met u willen delen. Door aanklikken kunt u direct bellen, mailen of locatie-vinden.

• INTEKENFORMULIEREN
Inschrijven voor activiteiten op school; kiezen uit de verschillende formulieren/hulp-vragen en direct reageren.

• ABSENTIEMELDINGEN
Afwezigheid van kinderen aan de school melden wegens ziekte, doktersbezoek, vertraging enz.

• INFORMATIE
Ruimte voor de school om informatie te delen over praktische zaken, onderwijsvisie enz.Release notes


In deze versie is het mogelijk om de e-mailfunctie van het account uit of in te schakelen. Met deze aanvulling krijgen gebruikers alleen nog pushnotificaties via de app.digiDUIF screenshot onedigiDUIF screenshot twodigiDUIF screenshot threedigiDUIF screenshot four