Apps Trader Logo

media-trader.com movie link


Csajok és Pasik

Version 2.4.02

Content Rating 17+

User Rating 1 / 5

Votes 1

Csajok és Pasik

The Cook Kft.

Social Networking, Entertainment

IOS
GBP 0.00


Download Csajok és Pasik on the Appstore

A Csajok és Pasik egy olyan közösség, ahol biztonságosan és könnyedén ismerkedhedsz új emberekkel. A legtöbb magyarul beszélő társkeresőt nálunk találod.

Használd a nap üres perceit ismerkedésre: chatelj, pókolj a buszon, sorban állás közben vagy a reggeli kávéd mellett. Böngészd heti több 1000 új tag adatlapját, lájkold a fotóikat és nézd meg miket válaszolnak a személyiségükkel kapcsolatos kérdésekre.

--------

- 100% magyar termék
- 100% anonimitás és biztonság
- 400.000+ magyar tag
- Azonnali üzenetváltás
- Számtalan ingyenes funkció

--------

A regisztráció csak pár pillanat és máris aktív tag lehetsz. Mire vársz még?

--------
Az alkalmazás legteljesebb használatához előfizetést vásárolhatsz. Prémium Plusz tagság vásárlásakor a vásárlás összegét az iTunes számládra terheljük. Az előfizetési idő lejártát megelőző 24 órával az előfizetésed megújul. Az automatikus megújulást bármikor kikapcsolhatod az iTunes Store-ba belépve, a beállítások menüben. A Prémium Plusz előfizetések díja havi 1499 forinttól havi 2990 forintig terjed. Az árak forintban vannak meghatározva és országonként eltérhetnek ettől az összegtől. Az előfizetési idő alatt az előfizetésedet lemondani nem tudod. Ha nem fizetsz elő Prémium Plusz tagságra, a szolgáltatás ingyenes funkcióit zavartalanul használhatod.
Felhasználási feltételek: https://www.csajokespasik.hu/aszf
Adatkezelési szabályzat: https://www.csajokespasik.hu/adatvedelemRelease notes


- Új funkció az üzenetküldésben: több eszközt is készítettünk, hogy könnyebben megtaláld a számodra fontos üzeneteidet
- Sok egyéb funkciót is fejlesztettünk, javítottunk az üzenetküldésben
- Ha hibát észlelnél, írj nekünk a [email protected] -ra, vagy jelezz vissza az alkalmazásból a beállítások menüben!Csajok és Pasik screenshot oneCsajok és Pasik screenshot twoCsajok és Pasik screenshot threeCsajok és Pasik screenshot four