Apps Trader Logo

OMSZ Meteora

Version 1.3.0

Content Rating 4+

User Rating 1 / 5

Votes 1

OMSZ Meteora

Orsz�gos Meteorol�giai Szolg�lat

Weather, Utilities

IOS
GBP 0.00


Download OMSZ Meteora on the Appstore

A Meteora alkalmazás egy mobileszközön futtatható óra, ami egyben időjárási információt is szolgáltat. Riasztások, csapadék előrejelzés 1.6 kilométer pontosan. Az elérhető legjobb előrejelzések az Országos Meteorológiai Szolgálat számítógépein folyamatosan frissítve.

Az alkalmazás csak Magyarország területére küld riasztást illetve figyelmeztetést, az országhatáron kívül ezek a funkciók nem érhetők el!

A Meteora kisalkalmazás egy analóg óra formájában mutatja a pontos időt, és az adott helyre előrejelzett időjárási információkat.

A hagyományos óra számlapon elérhetők az adott helyen a jelzett időpontban várható, csapadékra vagy veszélyes időjárási jelenségekre vonatkozó információk, illetve a tavi viharjelzés.

A riasztási információk mellett a widget az aktuális időjárásról is tájékoztat, az információk folyamatosan, automatikusan frissülnek az aktuális tartózkodási helyre vonatkozó adatokkal. A tartózkodási hely megállapításához az alkalmazás mindig csak a szükséges eszközöket (wifi, gsm, gps) veszi igénybe az elem kímélése érdekében.
Figyelem: A GPS folyamatos használata háttérben jelentősen gyorsíthatja az akkumulátor lemerülését.
Disclaimer: Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

A fentiek mellett négynapos előrejelzés is megjeleníthető a widget és a térkép felületén, ahol akár hatórás bontásban is követhető az előrejelzett napok időjárása.

A Meteora analóg órát formázó kisalkalmazását megérintve a teljes képernyős alkalmazás nyílik meg.

Az alkalmazásban egy térképre vetítve jeleníthetők meg Magyarország időjárási viszonyai, illetve innen érhetők el az óra kisalkalmazás beállító felületei is.

A beállító felületen összeállíthatunk saját riasztást is, ilyenkor a program figyeli az előrejelzéseket, és a beállított időjárási esemény bekövetkezése előtt riaszt.

Anonym észlelőként vagy MET-ÉSZ azonosítóval megerősítés és fénykép is küldhető, ami megjelenik az OMSZ hivatalos weboldalán.Release notes


1.3.0 verzió újdonságai:

- MET-ÉSZ észlelések és fényképek megjelenítése térkép rétegként
- Az észleléseket egy-egy ikon jeleníti meg, amelyet megérintve az összes észlelt jelenség ikonja láthatóvá válik egy buborékban, ezt megérintve a teljes észlelés látható egy felugró ablakban
- Ha az észleléshez fénykép is tartozik, akkor a "Letöltés" gomb megnyomásával a kép teljes méretben is megnézhető
- Elhúzható réteg ikon sáv (keskeny képernyők esetén)OMSZ Meteora screenshot oneOMSZ Meteora screenshot twoOMSZ Meteora screenshot threeOMSZ Meteora screenshot four