Apps Trader Logo

Qnari

Version 1.5.2

Content Rating 12+

User Rating 1 / 5

Votes 1

Qnari

Filmding BV

Business, Education

IOS
GBP 0.00


Download Qnari on the Appstore

Deze virtuele BHV training leert je instinctief te handelen in geval van ongevallen op je werk, thuis of op straat. Door frequent korte momenten aandacht te geven aan je BHV en EHBO vaardigheden vergroot je jouw inzicht, weet jij je staande te houden in alle situaties en heb je de benodigde vaardigheden vaker virtueel geoefend.

Qnari geeft je de mogelijkheid om je BHV en basis EHBO vaardigheden door middel van scenario’s te oefenen. Geen enkele situatie en omgeving is hetzelfde, waardoor je voorbereid wordt op het gebruik van je intuïtie.

Waar ongelukken gebeuren, staan BHV-ers en EHBO-ers klaar om te hulp te schieten. Snel, efficiënt en op gevoel handelen, is op zo'n moment van levensbelang. Daarom staat Qnari voor ‘Trust your instinct’.

Door handelingen vaak te herhalen train je intuïtie en krijg je het vertrouwen dat je bij calamiteiten datgene doet wat nodig is om erger leed te voorkomen. Het spreekwoord zegt: “Oefening baart kunst”; maar calamiteiten oefenen blijkt in de praktijk zeer moeizaam. Daarom is Qnari een unieke trainingstool die je consequentieloos echte situaties laat oefenen in een virtuele omgeving met diverse levels.

Het resultaat is inzicht in je eigen kwaliteiten en verbeterpunten. Theorie en praktijk sluit naadloos aan, omdat de handelingen die je doet in Qnari aansluiten op de fysieke training die je kunt volgen. Wordt een BHV expert en vertrouw op je instinct als het gaat om levensreddend handelen.Release notes


- Meer scenario's.
- Verbeterde graphics.
- Meer omgevingen.
- Eenvoudigere interactie.Qnari screenshot oneQnari screenshot twoQnari screenshot threeQnari screenshot four